МАРС ВЪВ ВОДОЛЕЙ



Дейстията на човек са ориентирани към работа с групи хора и организации. Там той най-добре може да разгърне силите си, като те са насочени към целите на групата, в която участва. Може да се изяви като групов водач, понеже Огънят на Марс се намира в знака на Груповото Съзнание - Водолей. Друга негова изява е свързана с почистването на Авгиевите обори, ключови думи тук са: "Моята светлина отслабва, за да се усили светлината на другите." Индивидът с това разположение може щедро да влага от силите си в някакъв род групови начинания, които обаче са водени от алтруистична идея, притежава интуиция, съобразителност и способност за хладни, разумни действия. Разумът на Водолей охладжа страстите на Марс. Добре укрепен Марс във Водолей свидетелства, че посредством своите алтруистични, оригинални, напредничави, технически грамотни действия, човек печели приятели във всякакви сфери, които ще спомогнат за изпълняване на неговите стремежи и желания.

Когато Марс е наранен във Водолей се наблюдава проявява на изключителна екстравагантност в действията, непризнаващи никакви авторитети и ограничения, размирничество и анархизъм, когато бъде подкладен достатъчно - участие в масови сбивания. Целият този бунт е всъщност срещу Небесният Бащата - Уран - управителят на знака Водолей на ниво личност, и индиректно към Земния, който е представител на Небесния. В сексуално отношение хората с тази позиция са много разкрепостени, не признават ограничения, темата за свободния секс не им е чужда, а при нараняване - темата за груповия секс. Те могат да се отдават на сексуални оргии, както и на извратени сексуални практики, като тази неистовост е отново нарушената връзка между личната воля на човек и образът на Небесния, и Земния Баща. Възможно е бащата на индивида в неговите подрастващи години да се е появявал и да е изчезвал, като не е дал никакво трайно усещане за присъствие, следователно го е лишил от чувството за сигурност и разширение, резултатът е, че първа чакра не функционира правилно, и той си набавя необходимата енергия по най-лесния, животински начин - посредством множество сексуални доказвания в групови оргии, понеже така, макар и изкривено, се чувства част от нещо по-голямо от него. Бащата би трябвало да даде на своето дете именно такова чувство - да го свърже с нещо по-голямо от него, да го изведе извън пещерата, извън познатото, установеното, извън утробата, за да може детето посредстом бащата да почувства във външния свят едновременно присъствие, чувство за сигурност, но и усещане за разширение, и експанзия - Езотеричният Управител на Водолей е Планетата Юпитер.

Нараненият Марс във Водолей показва проблеми с глезените, изкълчвания, счупвания, порязвания в областта на глезените, които идват като сигнали, че човешките действия не са в синхрон с Божествения Разум. Също - сърцебиене, нервни кризи, конвулсии, проблеми с очите, защото Водолей управялва Етера.

ДетМаг*

Коментари

Популярни публикации от този блог

МАРС В ЗНАЦИТЕ

МЪЖКИ РОЛИ И ОБРАЗИ В ЖЕНСКАТА КАРТА

МАРС ВЪВ ВЕЗНИ